Boršč je polévka na kterou neexistuje jediný univerzální recept. Existuje hodně variant a v každé zemi a rodině se vaří jinak (Polsko, Ukrajina, Maďarsko atd...) Jsou ingredience které ale musí boršč obsahovat ať už je odkudkoliv. Je to červená řepa, kořenová zelenina a silný masový vývar! Podívejte se na tento osvědčený recept na boršč od mého kamaráda z Ruska! Boršč je vynikající polévka která vás zasytí a může dobře fungovat jako hlavní jídlo. Do boršče se nakonec dává zakysaná smetana a kopr. Přeji vám dobrou chuť a pokud děláte váš Boršč jinak, napište do komentáře! Děkuji Vám! S pokorou Brepta.
Seznam ingrediencí:
Hovězí maso 400 g
Vepřové maso 500 g
Bobkový list, pepř, nové koření
Červená řepa (2 ks)
Ocet, sůl a cukr
Půlka celeru
Dvě mrkve
Petržel
Dvě cibule
Tři brambory
Půlka zelí
Sádlo dvě lžíce
Kopr a zakysaná smetana
►►
Vařte podle koření! ZDE: https://bit.ly/3Hr6Zv0
Pokud chcete podpořit moji tvorbu, navštivte můj e-shop a udělejte si radost třeba sadou nožů s brouskem a nůžkami na drůbež! Stačí do košíku zadat heslo RBB a máte dvacet procent slevu! (Prkénka a mlýnky máme skladem!)
►►
https://www.receptybezbrepty.cz
WWW: https://www.receptybezbrepty.cz
/
BORŠČ! Kamarád z Ruska mi prozradil nejlepší recept! 👍
