Tyto mandlovo-čokoládové trubičky plněné pařížskou šlehačkou nadchnou každého milovníka čokolády. Hodí se na každou příležitost. Podávejte vychlazené. Dobrou chuť! Budete na ně potřebovat: těsto: 500 g hladké mouky 100 g mletých mandlí 200 g cukr moučka 150 g másla 1 vejce 1 žloutek Pokud použijete mouku značky Babiččina volba, je možné, že budete muset jedno vajíčko přidat nebo alespoň já mám takovou zkušenost. Z těsta mi vyšlo 120 ks trubiček, lze je nenaplněné zamrazit a skladovat v uzavřené nádobě. Dále budete potřebovat čokoládovou polevu, kterou si připravíte rozpuštěním vysokoprocentní čokolády a trochy kokosového oleje (ve vodní lázni). pařížská šlehačka: 500 ml smetany na šlehání 33% 200 g kvalitní čokolády mřížku, kterou jsem ve videu použila, jsem koupila zde: http://www.kqzyfj.com/click-9005156-1… formičky koupíte například zde: https://www.svetcukraru.cz/na-peceni/… Inspiraci jsem nalezla zde: https://cz.pinterest.com/pin/54303566…