Houbová minipizza s kapiemi

před 2 roky 138
Houbová minipizza s kapiemi

Sdílejte s přáteli

Houbová minipizza s kapiemi

Autor: Šéfkuchař Kuchyň: Itálie Uplatnění: Pizza, Ze zeleniny, hub a ovoce

Obtížnost: Pro začátečníky

Ingredience

Porce

  • 250 gramy(ů) houby (podušené s 1 malou cibulí)
  • 2 polévkové lžíce rajský protlak
  • 2 stroužky česnek (prolisovaný)
  • sůl
  • pepř (bílý)
  • majoránka
  • 2 polévkové lžíce paprika (červená a žlutá, pokrájená na kostičky)
  • 2 polévkové lžíce tvrdý sýr (jemně nastrouhaný)

Pokyny

  1. Připravíme si základ pro minipizzu.

  2. Z těsta odkrojíme 4 stejně velké kousky, rozválíme je a potřeme protlakem, přidáme česnek, houby, osolíme, opepříme, posypeme majoránkou a paprikou. Nakonec zasypeme sýrem a upečeme při 200 °C.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

komentář

Celé jméno

E-mail

Webová stránka

Uložit do prohlížeče jméno, e-mail a webovou stránku pro budoucí komentáře.

Ohodnotit tento recept
Jednorožec Jednorožec - Teplé předkrmy Přečtěte celý článek