Šéfkuchař 15. 8. 2021 0 komentářů
Sdílejte s přáteli
Autor: Šéfkuchař Kuchyň: Itálie Uplatnění: Pizza, Ze zeleniny, hub a ovoce
Obtížnost: Pro začátečníky
Ingredience
Porce
- 250 gramy(ů) houby (podušené s 1 malou cibulí)
- 2 polévkové lžíce rajský protlak
- 2 stroužky česnek (prolisovaný)
- sůl
- pepř (bílý)
- majoránka
- 2 polévkové lžíce paprika (červená a žlutá, pokrájená na kostičky)
- 2 polévkové lžíce tvrdý sýr (jemně nastrouhaný)
Pokyny
Připravíme si základ pro minipizzu.
Z těsta odkrojíme 4 stejně velké kousky, rozválíme je a potřeme protlakem, přidáme česnek, houby, osolíme, opepříme, posypeme majoránkou a paprikou. Nakonec zasypeme sýrem a upečeme při 200 °C.