Houbové toasty

před 2 roky 216
Houbové toasty

Sdílejte s přáteli

Houbové toasty

Houbové toasty

Autor: Šéfkuchař Uplatnění: Toasty a topinky

Obtížnost: Pro začátečníky Porce: 4

Ingredience

Porce

  • 400 gramy(ů) houby (hlíva ústřičná, růžovka apod.)
  • chléb (či veka na topinky)
  • 5 kusy(ů) vejce
  • 1 kus cibule
  • 50 gramy(ů) máslo
  • 100 gramy(ů) sýr (mozzarela, jakýkoli smetanový tavený sýr nebo brynza)
  • sůl
  • kmín
  • olej

Pokyny

  1. Klasickým způsobem připravíme topinky.

  2. Na másle zpěníme cibuli, přidáme vejce, rozmícháme, osolíme a necháme srazit. Nakonec vmícháme nastrouhaný sýr a hmotu namažeme na topinky.

  3. Houby osolíme, pokmínujeme a opečeme je na oleji dozlatova. Naaranžujeme je na topinky a podáváme se zeleninovým salátem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

komentář

Celé jméno

E-mail

Webová stránka

Uložit do prohlížeče jméno, e-mail a webovou stránku pro budoucí komentáře.

Ohodnotit tento recept
Jednorožec Jednorožec - Teplé předkrmy Přečtěte celý článek