►V dnešním díle budu dělat sušený vepřový bok v kombinaci koření česnek + kmín a výsledek opravdu stojí za to! Jednoduchá příprava a super kombinace chutí :)
Nářezový stroj Graef - https://bit.ly/3dYxSei
Co používám na sušení: Sušička - https://bit.ly/3hM7QuK Vinotéka - https://bit.ly/3q5APNF Vakuovačka - https://bit.ly/3s40tUi Nářezový stroj Graef - https://bit.ly/3dYxSei Řeznické potřeby, střeva atd - https://bit.ly/3sBnCMZ Koření - https://bit.ly/3r9uaSP Startovací kultury - https://bit.ly/3sE0LQY Rolky na vakuování 20cm - https://bit.ly/35iczPD Rolky na vakuování 30cm - https://bit.ly/2MHo5xF
Přidej se do naší veřejné Facebook skupiny, kam můžeš vkládat své fotky a videa ze sušení, nebo čerpat informace: https://www.facebook.com/groups/jendavkuchyni/
Můj instagram: https://www.instagram.com/jenda_z_lesa/
Čím bylo točeno: Sony Aplha A6400 - https://bit.ly/35KUevg Objektiv Sigma 16mm F1,6 - https://bit.ly/2IOmbJB GoPro Hero 8 Black - https://bit.ly/2IQZlRK Mikrofon RODE Wireless GO - https://bit.ly/3kRmYXK Mikrofon RODE Lavalier GO - https://bit.ly/2Y8LIBI Hrudní popruh ke GoPro - https://bit.ly/37fahkp Softbox 70x50cm - https://bit.ly/33n0U14 Led Světlo - https://bit.ly/3o4JoH0 #jendavkuchyni #sušenémaso #bůček