Jehněčí s harissou

9 roky starý 10
Jehněčí s harissou

Přiostřete! Pálivá směs koření harissa se v severní Africe používá k dochucení spousty jídel.

Suroviny

300 g

zadní jehněčí vykostěné

Jehněčí potřete lžičkou harissy a olivovým olejem. Grilujte 4–5 minut z každé strany. Nakrájejte a servírujte s opečeným chlebem pita, listy salátu, tzatziki a citronem.

Nejnovější recepty

Apetit magazín

Co jíst, aby byla vaše pleť krásná?

Co jíst, aby byla vaše pleť krásná?

Naše pleť je do značné míry odrazem životního stylu a reaguje na to, co jíme. Jaké potraviny mohou dělat na naší pleti neplechu a jakým jídlem naopak zdravou pleť podpoříme? Podívejte na naše tipy a pečujte o sebe s chutí. ...

Začínáte cvičit? Vytvořte si jídelníček plný bílkovin pro efektivní růst svalů

 Kuchyním vládly sardele, makarony, kapary i francouzské recepty

 Začátečníkův průvodce kvašením zeleniny

Jak na to: Začátečníkův průvodce kvašením zeleniny

Fermentace neboli kvašení je snadný způsob, jak z čerstvou zeleninu přeměnit na pikantní křupavou dobrotu plnou zdraví. Kvasit nemusíte jenom zelí, bakterie mléčného kvašení se postarají i jakoukoli zeleninu.  Zjistěte, co potřebujete...

 Některé jste už možná ochutnali, sendvič za tři tisíce měl málokdo

Chcete zhubnout a mít hodně energie? Vyzkoušejte jídelníček nutriční specialistky královské rodiny Gabriely Peacock

Obchod Apetit

Apetitonline Apetitonline - Africká kuchyně Zdroj