Přiostřete! Pálivá směs koření harissa se v severní Africe používá k dochucení spousty jídel.
Suroviny
300 g
zadní jehněčí vykostěné
Jehněčí potřete lžičkou harissy a olivovým olejem. Grilujte 4–5 minut z každé strany. Nakrájejte a servírujte s opečeným chlebem pita, listy salátu, tzatziki a citronem.
Nejnovější recepty
Apetit magazín
Co jíst, aby byla vaše pleť krásná?
Naše pleť je do značné míry odrazem životního stylu a reaguje na to, co jíme. Jaké potraviny mohou dělat na naší pleti neplechu a jakým jídlem naopak zdravou pleť podpoříme? Podívejte na naše tipy a pečujte o sebe s chutí. ...
Jak na to: Začátečníkův průvodce kvašením zeleniny
Fermentace neboli kvašení je snadný způsob, jak z čerstvou zeleninu přeměnit na pikantní křupavou dobrotu plnou zdraví. Kvasit nemusíte jenom zelí, bakterie mléčného kvašení se postarají i jakoukoli zeleninu. Zjistěte, co potřebujete...