Jižanský coleslaw

4 měsíce starý 21
Jižanský coleslaw

Krásně křupavé bílé a červené zelí doplňuje lehce nakyslá salátová majonéza. Tento coleslaw je báječný jen tak samotný nebo třeba jako příloha k letnímu grilování.

Ingredience

  • 2 oloupaná jablka
  • 2 stonky brokolice
  • 2 cibulky fenyklu 
  • 1/4 červeného zelí 
  • 1/4 bílého zelí
  • 5 lžic Majonézy Hellmann’s Salátová
  • Trochu citrónové šťávy
  • Sůl a pepř k dochucení

Příprava

Najemno nakrájíme jablko, brokolicové stonky, fenykl a červené a bílé zelí. Nejlepší je nakrájet je na zrhuba stejně velké proužky.

Zeleninu s jablkem mícháme se salátovou majonézou.

Dochutíme citrónovou šťávou, pepřem a solí. Servírujeme.

 Autor: www.receptynakazdyden.cz
Receptynakazdyden Receptynakazdyden - Předkrmy Zdroj