Krásně křupavé bílé a červené zelí doplňuje lehce nakyslá salátová majonéza. Tento coleslaw je báječný jen tak samotný nebo třeba jako příloha k letnímu grilování.
Ingredience
- 2 oloupaná jablka
- 2 stonky brokolice
- 2 cibulky fenyklu
- 1/4 červeného zelí
- 1/4 bílého zelí
- 5 lžic Majonézy Hellmann’s Salátová
- Trochu citrónové šťávy
- Sůl a pepř k dochucení
Příprava
Najemno nakrájíme jablko, brokolicové stonky, fenykl a červené a bílé zelí. Nejlepší je nakrájet je na zrhuba stejně velké proužky.
Zeleninu s jablkem mícháme se salátovou majonézou.
Dochutíme citrónovou šťávou, pepřem a solí. Servírujeme.
Autor: www.receptynakazdyden.cz