Jednoduchá krabička v blízkovýchodním stylu. Pokud se vyhýbáte lepku, použijte na nabírání hummusu i zelí s mrkví salátové listy.
Suroviny
zelí červené 0.25 ks
malá hlávka
1 ks
salátek little gem rozdělený na listy
pita 1 ks
na troúhelníčky
1 Červené zelí nakrouhejte a promíchejte s citronovou šťávou a solí. Do krabiček rozdělte hummus, přidejte listy salátu, do každé dejte po třech falafelech, přidejte i připravené zelí a mrkev. Posypte dýňovými semínky a chleby pita zabalte vedle, třeba do papírového sáčku nebo pečicího papíru.
Foto: Ant Duncan
Fotografie a recept převzaty z Olive Magazine/Immediate Media
Tento recept najdete v magazínu Apetit 2019/9 spolu s mnoha dalšími recepty
Autor: redakce Apetitu