Postup na tradiční korejské KIMCHI jsme Vám zjednodušili na 3 kroky. 1) Nakrájené zelí naložíte do soli dokud nezměkne. 2) Povaříte směs na liný KIMCHI s vodou dokud nezhoustne. 3) Propláchnuté zelí naložíte do směsi. Konzumovatelný je to ihned, nebo necháte zkvasit cca 2 -3 dny při stálé pokojové teplotě :) https://sonjh.cz/product/zaklad-na-kimchi-liny-kimchi-libovolne-mnozstvi-son-100-g/ Děkuji za pozornost, za podporu kanálu a přeji mnoho radosti při objevování chuti parádních asijských pokrmů. ✅ Potřebné ingredience najdete na: ✅ https://sonjh.cz/ ✅ Nebo v kamenné prodejně na adrese: ✅ Klášterská 143 ✅ Jindřichův Hradec SLEDUJTE MĚ TAKÉ NA: https://www.facebook.com/son.chunght TikTok: https://www.tiktok.com/@sonoviny_tv?_t=8j0h729gfc8&_r=1 Instagram: https://www.instagram.com/sonoviny.tv?igsh=MTYyODFrZ2o5NTV1Zw==