Máte rádi kuskus? Co takhle zkusit originální úpravu s lahodným sýrem a voňavým česnekem.
1 120 g sýra brie dejte na 20 minut do mrazáku. Na lžíci másla a lžíci olivového oleje opečte nasekanou střední cibuli dozlatova. Na poslední minutu vsypte prolisovaný stroužek česneku.
2 170 g kuskusu připravte podle návodu a načechrejte. Sýr zbavte kůrky a nakrájejte. Kuskus opatrně smíchejte s ostatními přísadami a 2 lžícemi nasekané petrželky.
3 Osolte a opepřete.
Nejnovější recepty
Apetit magazín
Co jíst, aby byla vaše pleť krásná?
Naše pleť je do značné míry odrazem životního stylu a reaguje na to, co jíme. Jaké potraviny mohou dělat na naší pleti neplechu a jakým jídlem naopak zdravou pleť podpoříme? Podívejte na naše tipy a pečujte o sebe s chutí. ...
Jak na to: Začátečníkův průvodce kvašením zeleniny
Fermentace neboli kvašení je snadný způsob, jak z čerstvou zeleninu přeměnit na pikantní křupavou dobrotu plnou zdraví. Kvasit nemusíte jenom zelí, bakterie mléčného kvašení se postarají i jakoukoli zeleninu. Zjistěte, co potřebujete...