Marocko-francouzský salát

před 1 dekáda 103
Marocko-francouzský salát

Máte rádi kuskus? Co takhle zkusit originální úpravu s lahodným sýrem a voňavým česnekem.

1 120 g sýra brie dejte na 20 minut do mrazáku. Na lžíci másla a lžíci olivového oleje opečte nasekanou střední cibuli dozlatova. Na poslední minutu vsypte prolisovaný stroužek česneku.

2 170 g kuskusu připravte podle návodu a načechrejte. Sýr zbavte kůrky a nakrájejte. Kuskus opatrně smíchejte s ostatními přísadami a 2 lžícemi nasekané petrželky.

3 Osolte a opepřete.

Nejnovější recepty

Apetit magazín

Co jíst, aby byla vaše pleť krásná?

Co jíst, aby byla vaše pleť krásná?

Naše pleť je do značné míry odrazem životního stylu a reaguje na to, co jíme. Jaké potraviny mohou dělat na naší pleti neplechu a jakým jídlem naopak zdravou pleť podpoříme? Podívejte na naše tipy a pečujte o sebe s chutí. ...

Začínáte cvičit? Vytvořte si jídelníček plný bílkovin pro efektivní růst svalů

 Kuchyním vládly sardele, makarony, kapary i francouzské recepty

 Začátečníkův průvodce kvašením zeleniny

Jak na to: Začátečníkův průvodce kvašením zeleniny

Fermentace neboli kvašení je snadný způsob, jak z čerstvou zeleninu přeměnit na pikantní křupavou dobrotu plnou zdraví. Kvasit nemusíte jenom zelí, bakterie mléčného kvašení se postarají i jakoukoli zeleninu.  Zjistěte, co potřebujete...

 Některé jste už možná ochutnali, sendvič za tři tisíce měl málokdo

Chcete zhubnout a mít hodně energie? Vyzkoušejte jídelníček nutriční specialistky královské rodiny Gabriely Peacock

Obchod Apetit

Apetitonline Apetitonline - Africká kuchyně Přečtěte celý článek