Marocký salát z rajčat a cizrny

před 1 dekáda 74
Marocký salát z rajčat a cizrny
Marocký salát z rajčat a cizrny

Ověřené recepty - Apetit doporučuje

Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům. Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.

Suroviny

1 červená cibule nakrájená na jemné plátky (nebo zelené cibulky apod.)
2 x 400 g okapané a propláchnuté cizrny z konzervy nebo 400 g uvařené cizrny
4 rajčata nakrájená na kousky
4 polévkové lžíce citrónové šťávy
4 polévkové lžíce olivového oleje
hrst na drobno nasekaných bylinek (např. máty a petržele, pažitka apod.)
špetka papriky
špetka mletého kmínu
sůl a pepř

Všechny přísady jednoduše smícháme ve velké nekovové míse a nechte 10 minut ustát, aby se chutě prolnuly. Potom podávejte. Jedna porce: energie: 840 kj bílkoviny: 12 g sacharidy: 30 g tuk: 5 g GI: nízký

Obchod Apetit

Apetitonline Apetitonline - Africká kuchyně Přečtěte celý článek