Masové ragú se zeleninou a houbami

před 6 měsíce 99
Masové ragú se zeleninou a houbami

... nebo s čímkoliv, co máte rádi!

Ingredience

  • 300 g kuřecích prsou, nakrájených na hrubší nudle
  • 1 středně velká cibule, nakrájené na proužky
  • 1 středně velká mrkev, nakrájená na tenčí šikmé plátky
  • 200 g žampionů, nakrájených na poloviny nebo čtvrtiny
  • Olej na orestování
  • 200 ml vody
  • 100 ml smetany na vaření 15%
  • 1 ks/vanička Knorr Bohatého bujónu
  • 200 g těstovin např. tagliatelle
  • Nasekaná petrželová nať na ozdobu

Příprava

Nakrájené kuřecí kousky opečeme na horkém oleji. Přidáme cibuli, mrkev (může být případně předem krátce povařená) a houby. Vše orestujeme do nazlátlé barvy.

Přilijeme 200 ml vody a smetanu. Nakonec přidáme Knorr Bohatý bujón. Povaříme vše dohromady 1 až 2 minuty za občasného míchání.

Podáváme s těstovinami a posypané nakrájenou petrželkou.

Tip na závěr : Vyzkoušejte svou oblíbenou směs na pánvi a přidejte k ní Knorr Bohatý bujón. Knorr Bohatý bujón dodá jídlu skvělou chuť bez dlouhého dochucování, chutě i jídlo laskavě propojí.

 Autor: www.receptynakazdyden.cz
Receptynakazdyden Receptynakazdyden - Hlavní jídla recepty Přečtěte celý článek