NEJCHUTNĚJŠÍ ITALSKÝ RECEPT NA SPAGHETTI AGLIO E OLIO, S BAREVNÝMI ŠPAGETY, MUSÍTE VIDĚT!!!

před 1 dekáda 140
NEJCHUTNĚJŠÍ ITALSKÝ RECEPT NA SPAGHETTI AGLIO E OLIO, S BAREVNÝMI ŠPAGETY, MUSÍTE VIDĚT!!!


Špagety aglio e olio, velmi jednoduchý recept, ale tak chutné. Do 10 minut, toto jídlo může být servírováno. Složení: 500g špagety 100 ml extra panenského olivového oleje 8 velké stroužky česneku 1 velká červená feferonka (peperoncino) nebo 1 polévková lžíce červené chilli vloček 1 malý svazek čerstvé petrželky strouhaný parmezánem (volitelné) Pro barevné špagety, budete potřebovat přírodní potravinářské barvivo a zip lock sáčky nebo normální sendvičové sáčky. Jakmile se špagety vaří, přidejte do každé tašky kopeček špaget a potravinářské barvivo, uzavření sáčku na pár minut. Proveďte tento postup pro každou z barev, které máte k dispozici. Uvařím špagety, jak je normálně vaříte v pánvi, přidáme studený olivový olej na střední teplotě. Přidejte rozdrcení česnek a plátky peperoncino a počkejte, až olej začne bublat. Na tomto místě dohlížet na česneku, a když to začne dostávat světle zlatou barvu, odstranit pánev z tepla a přidejte naběračku na špagety vroucí vody. To by mělo zastavit proces smažení. Smíchejte špagety Aglio Olio,, nasekanou petrželku a strouhaný parmazánovými Bon Appetit !!!

Vařte s Majklem Vařte s Majklem - Vegetariánská jídla Přečtěte celý článek