Pikantní minipizza

před 2 roky 179
Pikantní minipizza

Sdílejte s přáteli

Pikantní minipizza

Pikantní minipizza

Autor: Šéfkuchař Kuchyň: Itálie Uplatnění: Pizza, Ze zeleniny, hub a ovoce

Obtížnost: Pro začátečníky

Ingredience

Porce

  • 4 kusy(ů) žampiony
  • 2 kusy(ů) rajče (malé)
  • 1 kousek cuketa
  • 1 kousek cibule (červená)
  • kečup (ostrý)
  • 2 polévkové lžíce parmazán (strouhaný)

Pokyny

  1. Připravíme si základ pro minipizzu.

  2. Z těsta odkrojíme 4 kousky a vytvarujeme z nich čtverečky.

  3. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Rajčata a cuketu omyjeme a rovněž nakrájíme na plátky. Cibuli rozkrájíme na tentká půlolečka.

  4. Čtverečky těsta potřeme kečupem a v pruzích na ně rozdělíme uvedené suroviny. Posypeme parmazánem a upečeme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

komentář

Celé jméno

E-mail

Webová stránka

Uložit do prohlížeče jméno, e-mail a webovou stránku pro budoucí komentáře.

Ohodnotit tento recept
Jednorožec Jednorožec - Teplé předkrmy Přečtěte celý článek