Šéfkuchař 16. 8. 2021 0 komentářů
Sdílejte s přáteli
Pikantní minipizza
Autor: Šéfkuchař Kuchyň: Itálie Uplatnění: Pizza, Ze zeleniny, hub a ovoce
Obtížnost: Pro začátečníky
Ingredience
Porce
- 4 kusy(ů) žampiony
- 2 kusy(ů) rajče (malé)
- 1 kousek cuketa
- 1 kousek cibule (červená)
- kečup (ostrý)
- 2 polévkové lžíce parmazán (strouhaný)
Pokyny
Připravíme si základ pro minipizzu.
Z těsta odkrojíme 4 kousky a vytvarujeme z nich čtverečky.
Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Rajčata a cuketu omyjeme a rovněž nakrájíme na plátky. Cibuli rozkrájíme na tentká půlolečka.
Čtverečky těsta potřeme kečupem a v pruzích na ně rozdělíme uvedené suroviny. Posypeme parmazánem a upečeme.