Soljanka (соля́нка) - Vynikající recept na hustou polévku z okurek masa a uzenin!

před 4 roky 253
Soljanka (соля́нка) - Vynikající recept na hustou polévku z okurek masa a uzenin!


Soljanka pochází z Ruska a Ukrajiny. Traduje se že vznikla v 17. století. Oblíbená je také v bývalém východním bloku Německa. Recept na Soljanku tam přivezli ruští vojáci a východním němcům zachutnala. Existuje mnoho způsobů jak si ji připravit. Z masa, ryb, použít můžete také houby. Co mají všechny verze polévky společné, jsou slané okurky. My jsme použili kvašáky a nálev nich. Do Soljanky si můžete také přidat kapary, olivy nebo zelí. Na první pohled se zdá kombinace všech ingrediencí vražedná, ale když polévku jednou vyzkoušíte, stane se oblíbenou součástí vašich jídelníčků! Navíc funguje jako výtečný vyprošťovák po bujarých oslavách. Tak na co čekáte? Hurá do kuchyně! Přejeme dobrou chuť! Солянка родом из России и Украины. По традиции ее начали готовить в 17 веке. Она также популярна в бывшей Восточной Германии. Рецепт "солянки" привезли туда русские солдаты и немцам ее кисло-солено-острый вкус очень понравился. Есть много способов приготовления солянки. Из мяса, рыбы, можно также использовать грибы. Но что является общим для всех версий супа - это соленые огурцы. Мы использовали малосольные и их рассол. Также можно добавить каперсы, оливки или капусту. На первый взгляд комбинация всех ингредиентов кажется жутковатой, но мы гарантируем, что этот суп станет любимой составной вашего меню! Кроме того, солянка - отличный способ, как справиться с похмельем. Так что бегом на кухню! Приятного апетита! Soljanka ist eine typische Suppe der russischen und ukrainischen Küche. Beliebt ist sie auch im ehemaligen Ostdeutschland. Man sagt, die Suppe wird seit dem 17. Jahrhundert zubereitet. Das Rezept für die Suppe hat sich dank russischer Soldaten verbreitet und in Deutschland wurde sie schnell beliebt. Es gibt mehrere Arten der Zubereitung, je nachdem, ob Fleisch, Fisch oder Pilze die vorherrschenden Zutaten sind. Gemeinsam ist allen, dass sie mit Salzgurken zubereitet werden. Zur Zubereitung werden zum Beispiel Kaper, Oliven oder Kraut benutzt. Die Suppe funktioniert auch ganz gut als erste Hilfe nach ausgelassenen Feiern, wenn man ein bisschen mehr Alkohol getrunken hat. Probieren Sie mal die Soljanka! Guten Appetit! Používáme švédské nádobí SKEPPSHULT
https://www.litinove-nadobi.cz/ Navštivte nás také ZDE:




WEB: https://www.receptybezbrepty.cz

Recepty bez brepty Recepty bez brepty - Polévky video recepty Přečtěte celý článek