Teplý houbový salát

před 2 roky 84
Teplý houbový salát

Sdílejte s přáteli

Obtížnost: Pro začátečníky Porce: 4

Ingredience

Porce

  • 500 gramy(ů) hřiby
  • 1 kus cibule
  • 1 kus cuketa
  • 2 kusy(ů) paprika
  • 3 kusy(ů) rajče
  • sůl
  • pepř
  • tymián

Pokyny

  1. Hříbky nakrájíme a krátce předvaříme.

  2. Na oleji zprudka opečeme cibuli nakrájenou na měsíčky, papriky a cuketu nakrájené na kostičky, osolíme a okořeníme. Přidáme houby, pokrájená rajčata, podle chuti dokořeníme a ještě krátce podusíme.

Poznámka

Salát podáváme teplý.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

komentář

Celé jméno

E-mail

Webová stránka

Uložit do prohlížeče jméno, e-mail a webovou stránku pro budoucí komentáře.

Ohodnotit tento recept
Jednorožec Jednorožec - Saláty Přečtěte celý článek