Šéfkuchař 22. 8. 2021 0 komentářů
Sdílejte s přáteli
Teplý houbový salát
Autor: Šéfkuchař Uplatnění: Jídla z jednoho druhu hub, Z vařené, spařené nebo dušené zeleniny
Obtížnost: Pro začátečníky Porce: 4
Ingredience
Porce
- 500 gramy(ů) hřiby
- 1 kus cibule
- 1 kus cuketa
- 2 kusy(ů) paprika
- 3 kusy(ů) rajče
- sůl
- pepř
- tymián
Pokyny
Hříbky nakrájíme a krátce předvaříme.
Na oleji zprudka opečeme cibuli nakrájenou na měsíčky, papriky a cuketu nakrájené na kostičky, osolíme a okořeníme. Přidáme houby, pokrájená rajčata, podle chuti dokořeníme a ještě krátce podusíme.
Poznámka
Salát podáváme teplý.