Úžasná a zdravá italská polévka: recept na Minestrone. Mezinárodní polévkový festival: Díl 3.

před 2 roky 83
Úžasná a zdravá italská polévka: recept na Minestrone. Mezinárodní polévkový festival: Díl 3.


Majkl připravuje v tomto videu velmi dobrou a zdravou polévku z Itálie: MINESTRONE. Minestrone je velmi stará italská polévka, sahá až do římské říše a skvělé na této polévce je, že je vyrobena ze sezónní zeleniny. Aby se polévka spojila, přidají se brusinky (borlotti) nebo bílé fazole a nějaké těstoviny. Recept je velmi jednoduchý, postupujte podle pokynů ve videu.

Ingredience na 4 porce:

stejné množství sezónní zeleniny, Majkl rád používá: 4 brambory 1 pórek 3 celerové tyčinky 4 mrkve 2 menší cukety 2 cibule 5 rajčat 300 g hrášku 1 balíček špenátu nebo mangoldu 250 g vařených fazolí (brusinky nebo borlotti, které se tradičně používají v Itálii), Majkl používá také bílé fazole 1 polévková lžíce rajčatového protlaku svazek petrželky svazek basileje 2 bobkové listy 1 polévková lžíce tymiánu nebo oregana 2 stroužky česneku 2 větvičky rozmarýnu 3 lžíce extra panenského olivového oleje na porci 200 g těstovin malé velikosti (v Itálii používají těstoviny pisellini), ale pokud je nemůžete najít, použijte jakékoli malé těstoviny). sůl a pepř na dochucení 2 litry vody

Přečtěte celý článek