V tomto díle opět použijeme naší i vaší neoblíbenější surovinu a tou je bůček a sádlo. Uděláme si jednoduchý recept. Budete potřebovat jen pár věcí a udírnu. Recept: Vysoké hřbetní sádlo a vepřový bok Na díly: 2 díly sladká paprika 2 díly pálivá paprika 1 díl sušený česnek Praganda na 1kg masa 19g 📢 Vše najdete na našem eshopu: Trička, nastřikovačku, koření, obaly, střeva, provázek, pragandu, nože, ocílky a ostatní najdete na našem obchodě: https://obchodmistramalka.cz/ NOŽE sada Giesser se dají koupit po jednom, obsahuje 13, 15 a 18" ( ✍ pokud chcete podepsat knihu, napište to do poznámky - nutná platba předem) Udírny, grily, KURZ UZENIN a MEATER+ najdete zde: 👍Udírna https://www.grilykrby.cz/products/udirna-borniak-bbds-nt-150-s-casovacem/ ☝ Vákuovací sáčky a další věci na: http://masostroje.cz 🚫🎥🔓 Pokud chcete vidět zajímavá videa bez cenzury, bonusy a podpořit náš kanál, mrkněte na https://herohero.co/mistrmalek 👨🏫 Web Mistra Málka, kurzy a novinky na: http://mistrmalek.cz/ Naše škola, stále volná místa na řezníka: https://www.obchodniskola.cz/