VÝROBA LOVEČÁKU V PANELÁKU | UKÁZKA VINOTÉKY

1 rok starý 36
VÝROBA LOVEČÁKU V PANELÁKU | UKÁZKA VINOTÉKY




Ve videu se můžete mrknout na to, jak jjsem si doma v paneláku udělal studenou cestou LOVECKÝ SALÁM, plus ukážu obsah mé vinotéky :)

Recept ve videu: Vše je na kg díla: Maso - 70:30 |vepřová plec:vepřový bok - 70:30 | krkovice:vepřové hřbetní sádlo - kdo chce ať to ještě mixne s hovězím • sůl 11g + praganda 11g (sůl může být uzená) • pepř černý mletý – 3,5g • kmín mletý – 2g • koriandr mletý – 0,6g • granulovaný česnek – 2g • dextróza – 5g • startovací kultura LD20 – 0,3g (odkaz na kulturu - https://bit.ly/3q63fWT) (rozmíchat 1-2h předem ve studené převařené vodě!) šajba 5-6mm Maso důkladně podchlazené, střeva propíchat Start fermentace 48-72h při pokojové teplotě 20-22°C, nechat zplacatět cca 12-16h Nechat zrát při 13-14°C a vlhkost okolo 70-75%rh Úbytek min 35% váhy

Recept od známého Vše je na kg díla: • praganda 20g • pepř černý mletý 3,5g • cukr hnědý 1,8g • sušený česnek granulát 1g • hřebíček mletý 0,5g • startovací kultura LD20 – 0,3g (odkaz na kulturu - https://bit.ly/3q63fWT) (rozmíchat 1-2h předem ve studené převařené vodě!) šajba 4,5mm Naplnit do střev, zplacatět Fermentace 3 dny Studený kouř 3 dny do 25°C Min ztráta -35-40% váhy ►Co mám za vinotéku a její obsah: Vinotéka Candy - https://bit.ly/3x2fJD3 Jednotka na vlhkost - https://bit.ly/3eXWnsK Odvlhčovač - https://bit.ly/2PcL4le Regulátor otáček - https://bit.ly/2YBCAFT Trafo k regulátoru otáček - https://bit.ly/3oDSBWA Ventilátor 120mm - https://bit.ly/2LabT8a

Co používám na sušení: Sušička - https://bit.ly/3hM7QuK Vakuovačka - https://bit.ly/3s40tUi Nářezový stroj Graef - https://bit.ly/3dYxSei Řeznické potřeby, střeva atd - https://bit.ly/3sBnCMZ Nůž Giesser (šavle) - https://bit.ly/3cT3Giw Koření - https://bit.ly/3r9uaSP Startovací kultury - https://bit.ly/3sE0LQY Rolky na vakuování 20cm - https://bit.ly/35iczPD Rolky na vakuování 30cm - https://bit.ly/2MHo5xF

Přidej se do naší veřejné Facebook skupiny, kam můžeš vkládat své fotky a videa ze sušení, nebo čerpat informace: https://www.facebook.com/groups/jendavkuchyni/

Můj instagram: https://www.instagram.com/jenda_z_lesa/

Čím bylo točeno: Sony Aplha A6400 - https://bit.ly/35KUevg Objektiv Sigma 16mm F1,4 - https://bit.ly/2IOmbJB Objektiv Sigma 30mm F1,4 - https://bit.ly/3sYjmHj GoPro Hero 8 Black - https://bit.ly/2IQZlRK Mikrofon RODE Wireless GO - https://bit.ly/3kRmYXK Mikrofon RODE Lavalier GO - https://bit.ly/2Y8LIBI Hrudní popruh ke GoPro - https://bit.ly/37fahkp Softbox 70x50cm - https://bit.ly/33n0U14 Led Světlo - https://bit.ly/3o4JoH0 #jendavkuchyni #sušenémaso #loveckysalam
Jenda v Kuchyni Jenda v Kuchyni - Video recepty na výrobu salámů Zdroj