Bok Choy- brukev čínská s kuřecím masem

před 6 roky 96
Bok Choy- brukev čínská s kuřecím masem

Bok Choy- brukev čínská s kuřecím masem


Vytisknout recept

Bok Choy- brukev čínská s kuřecím masem

Pokyny

  1. Na větší pánvi na olivovém oleji opečeme kuřecí maso na plátky a okořeníme, solí, pepřem a kořením na kuře.

  2. Opečené kuřecí maso z obou stran vyndáme a dáme stranou.

  3. Do výpeku z kuřete přidáme máslo, prolisovaný česnek i zázvor a promícháme.

  4. Umytý a okapaný Bok choy (brukev čínská) rozřízneme na poloviny a přidáme do výpeku a chvilku restujeme.

  5. Přidáme opečené maso a pod pokličkou dusíme asi minutu.

  6. Přeji dobrou chuť! ..Reny

Vaříme doma Vaříme doma - Hlavní jídla Přečtěte celý článek