Bylinkové karbanátky

před 1 rok 67
Bylinkové karbanátky

Velice rychlá a snadná úprava mletého masa, vhodné i na grilovaní. Vyzkoušejte tyto bylinkové karbanátky.

Ingredience

  • 500 g mletého hovězího masa
  • 1 vejce
  • cibule
  • 2 stroužky česneku
  • čerstvé bylinky (bazalka, petřželka, majoránka, šalvěj..)
  • Italské sušené bylinky
  • sůl, pepř

Příprava

Pořádně promíchejte namleté maso s vejcem, najemno nakrájenou cibulí, česnekem. Přidejte čerstvé bylinky, sušené bylinky, sůl a pepř.

Vytvarujte karbanátky a grilujte z obou stran, nebo pečte v troubě 30 min na 180 stupňů.

Tip na závěr : Tyto karbanátky se dají jíst i za studena, jako výživná svačina na cestu.

 Autor: www.receptynakazdyden.cz
Receptynakazdyden Receptynakazdyden - Hlavní jídla recepty Přečtěte celý článek