Bylinkový kuskus s veganským mletým

před 2 roky 138
Bylinkový kuskus s veganským mletým

Kuskus je vděčné jídlo – je rychle hotový, variabilní a zasytí. Tato verze s petrželkou a veganskou masovou směsí je parádní kombinace jak na doma, tak třeba i do práce do krabičky.

Ingredience

  • 200 g kuskusu
  • 1 cibule
  • 2 lžíce oleje
  • 1 balení Magic Mince od The Vegetarian Butcher
  • 200 g pasírovaných rajčat
  • 100 g baby špenátu (F50F)
  • 1⁄2 svazku petrželky

Příprava

Kuskus připravíme podle návodu na obalu – dáme ho do misky, osolíme, zakápneme troškou olivového oleje a zalijeme vroucí vodou tak, aby byla těsně nad kuskusem. Zakryjeme a necháme bobtnat.

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Osmahneme ji na oleji spolu s veganským mletým – dokud není směs opečená dozlatova. Pak do ní vmícháme pasírovaná rajčata.

Špenát omyjeme a nasekáme nahrubo. Přidáme k mleté ​​směsi a přikryté vaříme na mírném ohni cca 5 minut.

Petrželku omyjeme, nasekáme a vmícháme do kuskusu. Bylinkový kuskus podáváme posypaný veganským mletým masem.

 Autor: www.receptynakazdyden.cz
Receptynakazdyden Receptynakazdyden - Hlavní jídla recepty Přečtěte celý článek