Křupavý chlebík, tatarka, opečený lilek a pěkně nakyslá rajčátka... Božská to kombinace!
Ingredience
- 4 plátky staršího bílého chleba
- 4 lžíce tatarské omáčky Hellmann's
- 1 lžíce nasekané petržele
- 1 lilek
- 200 g rajčátek
- Olivový olej
- Stroužek česneku
Příprava
Lilek nakrájíme na silnější proužky, osolíme a necháme vypotit. Pak osušíme papírovou utěrkou, promícháme s olivovým olejem a utřeným stroužkem česneku. Ogrilujeme dozlatova.
Rajčata nasekáme na kostičky, promícháme s olivovým olejem, opepříme a osolíme. Můžeme přidat i oblíbené bylinky.
Plátky chleba zlehka ogrilujeme, aby byly křupavé. Každý potřeme tatarkou smíchanou s bylinkami. Na to položíme ugrilovaný lilek a přidáme štědrou porci rajčatové salsy. Podáváme.
Autor: www.receptynakazdyden.cz