Špízy jsou výborné – napícháte na ně, co máte rádi, a gril už pak odvede tu hlavní práci. Nezapomeňte na omáčku, protože ta dodá špízu šmrnc!
Ingredience
- 20 krevet
- Červená paprika
- Jarní cibulka
- Citron
- Hellmann's omáčka k masu Samba
Příprava
Papriku nakrájíme na proužky. Jarní cibulku očistíme a nakrájíme na zhruba centimetrové kousky. Krevety rozmrazíme, máme-li mražené. Pak je oloupeme a zbavíme střívka.
Na špíz napichujeme krevety, papriku a jarní cibulku. Osolíme a zakápneme citronovou šťávou.
Podáváme s pikatnní Samba omáčkou, která se díky paprice, česneku a bylinkám výborně hodí ke krevetám.
Tip na závěr : Místo omáčky Samba můžeme použít Česnekovou omáčku.
Autor: www.receptynakazdyden.cz