Kuřecí prsíčko Supreme je klasika a měla by ho umět každá hospodyňka. Když ho vylepšíte bylinkami a citronovou kůrou, budete jednička.
Ingredience
- 4x kuřecí prsíčko Supreme (s kůží i kostičkou)
- rozmarýn, tymián
- citronová kůra
- olej na restování
- sůl a pepř
- Hellmann's Tatarská omáčka Delikátní
Příprava
Kuřecí prsíčko i s kůží osolíme, opepříme a opečeme z každé strany dozlatova. Nejdříve položíme do pánve kůží dolů a po několika minutách otočíme.
Vložíme na plech a posypeme nakrájenými bylinkami spolu s citronovou kůrou. Pečeme v troubě na 190°C přibližně 10 – 15 min podle velikosti.
Vyndáme z trouby a necháme 5 – 10 minut odpočinout. Podáváme buď vcelku jako steak nebo nakrájíme na plátky.
Podáváme s růžičkou brokolice, růžičkou květáku a karotkou nakrájenou na šikmé plátky a malými brambůrky. To vše připravené v páře a pak posypané bylinkami – sekanou petrželovou natí.
Servírujeme s tatarskou omáčkou v mističce, s plátkem citronu vedle mističky, možno vše doladit červeným pepřem.