Marocké hovězí

před 1 dekáda 133
Marocké hovězí

Skvělé hovězí z grilu odlehčí svěží cizrnový salát.

Suroviny

2 ks

hovězí roštěnka vyšší, odblaněné, 2 cm

cizrna 400 g

konzerva, sterilovaná, okapaná

citronová štáva

z 1 citronu

citronová kůra

z 1 citronu

1 Dvě vyšší (2 cm) odblaněné hovězí roštěnky okořeňte 2 lžičkami mletého římského kmínu, 2 lžičkami sladké papriky, mořskou solí a čerstvě mletým pepřem. Pokapejte je olivovým olejem a zatřete koření do masa. Nechte marinovat nejméně 10 minut a pak grilujte 5 minut po každé straně. Pokrájejte na nudličky a podávejte se salátem z 1 balení fety, okapané sterilované cizrny (400 g), 2 rajčat, pokrájených, citronové kůry a šťávy, olivového oleje a mátových lístků. Podle chuti osolte.

Apetitonline Apetitonline - Africká kuchyně Přečtěte celý článek