Pečený losos s parmezánem

před 4 roky 215
Pečený losos s parmezánem
Pečený losos s parmezánem

Pokyny

  1. Do malého kastrůlku dáme máslo a necháme na ohni roztavit, do másla přimícháme citronovu šťávu, prolisovaný česnek, parmezán, italské koření, sůl, pepř a důkladně promícháme.

  2. Do pekáčku s pokličkou (můžete použít místo pekáčku plech a lososa upéct v alobalu) vložíme omytého a osušeného lososa a vlijeme na něj marinádu. Posypeme nasekanou petrželkou a trošičku podlijeme vodou.

  3. Pečeme ve vyhřáté troubě 200°C cca 20 minut,, ke konci pokličku vyndáme (alobal odkryjeme) a lososa dopečeme dozlatova cca 5 minut.

  4. Přeji dobrou chuť! ..Reny

Vaříme doma Vaříme doma - Hlavní jídla Přečtěte celý článek