Ochutnali jste někdy skvělou polskou okurkovou polévku? Polévka s kyselými nebo kvašenými okurkami by rozhodně neměla chybět na vašem jídelníčku! V Polsku je tato polévka tradiční pochoutkou a připravuje se v každé rodině. Okurky dodají polévce lehce kyselou chuť a vývar se zeleninou dají polévce silný základ. Okurková polévka je výtečná na zahřátí v zimních měsících a dokáže taky napravit výsledky bujarých večírků. Součástí polévky je také kopr. Vyzkoušejte tradiční Polskou specialitu! Okurková polévka je výtečná! Dobrou chuť přeji, Brepta.
Seznam ingrediencí:
Cibule 120 gramů
Petržel 150 gramů
Celer 180 gramů
Mrkev 180 gramů
Brambory 500 gramů
Olej
Máslo 60 gramů
Pepř a sůl
Silný vývar 1,5 litru
Kvašené okurky (nebo nakládané okurky) 600 gramů
Nálev z okurek (minimálně 150 ml)
Lžíce cukru
Kopr
Pokud chcete podpořit moji tvorbu, navštivte můj e-shop a udělejte si radost! Sadu nožů odesíláme do všech zemí EU! 👍 (U sady nožů platí pro slevu 20 procent heslo: RBB)
►►
https://www.receptybezbrepty.cz
WWW: https://www.receptybezbrepty.cz
/
0:00 Příprava zeleniny
2:03 Restování
3:35 Vaření polévky
7:06 Ochutnávka a nabídka dalších receptů
Tradiční lahodná polévka z kyselých okurek! Skvělý Polský recept ❤️
