VEPŘOVÉ JERKY | BARBECUE | BYLINKA | RECEPT

před 3 roky 317
VEPŘOVÉ JERKY | BARBECUE | BYLINKA | RECEPT


V dnešním sušícím dílu uděláme barbecue pokus a naší oblíbenou bylinkovou verzi. Co používám: Sušička - https://bit.ly/3hM7QuK Tekutý kouř HICKORY 100ml: https://bit.ly/3eCCy80 Základní koření: https://bit.ly/3nGYbb8 Nářezový stroj Graef - https://bit.ly/3dYxSei Řeznické potřeby, střeva atd - https://bit.ly/3sBnCMZ Koření - https://bit.ly/3r9uaSP Startovací kultury - https://bit.ly/3sE0LQY Vakuovačka - https://bit.ly/3s40tUi Rolky na vakuování 20cm - https://bit.ly/35iczPD Rolky na vakuování 30cm - https://bit.ly/2MHo5xF Přidej se do naší veřejné Facebook skupiny, kam můžeš vkládat své fotky a videa ze sušení, nebo čerpat informace: https://www.facebook.com/groups/jendavkuchyni/ Můj instagram: https://www.instagram.com/jenda_z_lesa/ #jendavkuchyni #sušenémaso #jerky
Jenda v Kuchyni Jenda v Kuchyni - Video postupy výroby sušeného masa JERKY Přečtěte celý článek