Vyzkoušejte tuto variaci an klasický Waldorf salát. Ideální volba, pokud vám zbylo pečené či grilované kuřecí a nevíte, co s ním.
Ingredience
- 5 stonků celeru, nakrájených
- 300 g červených hroznů, nakrájených na čtvrtiny
- 2 jablka Granny Smith, zbavená jádřinců, nakrájená
- 250 g grilovaných kuřecích prsou
- Půl hrsti nasekané máty
- 150 g vlašských ořechů nasekaných
- Sůl a pepř podle chuti
Příprava
Připravený celer, hroznové víno, jablka, ugrilované nebo opečené kuřecí maso a mátu nakrájejte do středně velké mísy. Přidejte zálivku z majonézy a promíchejte s ingrediencemi. Přidejte sůl a pepř podle chuti.
Salát servírujte na talíře a posypejte vlašskými ořechy.
Ingredience Zálivka
- 120 g majonézy Hellmann's
- 1 lžíce dijonské hořčice
- Šťáva z půlky citronu
Příprava Zálivka
Připravte si zálivku. Smíchejte majonézu, dijonskou hořčici a citronovou šťávu v malé misce dohromady.
Autor: www.receptynakazdyden.cz